Tuesday, June 3, 2008

BZ...BZ...BZ..... LAGIIIIIIII

Oopppsssss, log-in sekejap sebelum I chow, today very bz day for me, tak sempat nak buat ape-pun, sungguh sedih cant even visit frens blog, tak kesempatan, I will chot chet tomorrow je at my blog, cheersssssssss to all.

6 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cian sis...x dpt sokseksoksek ekk...same laa kiterr...N pon bz sket dis week...

moralle said...

Hi N, nak ikutkan hati boring jugak kerojo tak habis, but what to do, dah tugas kan.

zie said...

Kak Moralle,

Akan sabar menanti..Chewah..Dah ada kawan kat Sinagpore nie boleh la Zie and family plan trip ke sana. Boleh la kiter ketemu.

Tapi nie plan ajer..tak tau jadik ke dak...Hhehehe

rasp said...

keje ni never ending kan.. mencik tau! but i still make time to blog and rounding2 frenz blogs *ihiks*

moralle said...

Hi Zie, oh soka lah sangat akak menerima u all sekeluarga di sini, just let me know wen u r coming k dear :)

moralle said...

Hi Rasp, hari-hari pun tak habis kan keja kat office ni, if very bz setakat jenguk je lah frens blog, cant even read properly and leave comments, cedihhhhhhh.