Wednesday, June 18, 2008

LIKE LEAVING MY BLOG AND BLOGGING..........

Semakin hari semakin nothing to write.................

But I'm still itchy to write thou there is nothing at all to blog about....................TENSION........

Should I discontinue with blogging, in another words leave the blogging world, 5 mths old in blogging, should I ?????????????????????

Nantikan keputusan I selanjutnye, to be continue.......................................

16 comments:

a^T04 said...

alaa...keep writing kay...

Shopaholic Mama said...

Same here Sis, sometimes no idea to write. Nak tulis pasal shopping pulak, nanti you all boring & sien. lagipun, not that I shop daily so not much to update. So if I takde idea yg latest to blog, then I just korek cerita2 lama & write abt it (if you all read my entries pasal my experiences dulu2 it means I dah takde idea nak tulis ape lagi - kan dah pecah lobang!). Also, bila ade idea datang pulak, so busy in office & need to focus on work & meetings.

Just a suggestion - since you listen to KC's Ria show pasal cite hantu, then you write abt it if you heard any interesting stories. We all read daytime oklah, dont feel scary sgt! Ok tak??

rasp said...

sis, do continue writing.. i enjoy ur stories.. blasah je crite apa2 pun.. i pun new kid on the blog (not block ek ;D) i pun kkdg ada writers' block - ecewah! konon writer la! ala sis continue laaaaa... cian kat w'uols peminat u nie...

u can story mory bout s'pore, ur family/life/shops/attraction/people which we in kl or other parts of the world tak tau - suggestions lah nie

applepie said...

ala kak..y do u want to stop blogging..? nanti kurang satu blog i nak hoping..:) truskan ajer k..tuls arr anything kak..wutever happens in ur life..past or current one..
it is oke if 1-2 ari tade n3..sumtimes otak cramp gak kan.. ;p

Ceera said...

haip, ni yang nak majuk nie.. =(

moralle said...

Hi, sowie akak tak tau nak panggil ape ni, thanks for visiting my blog, I'm still thinking, will think hard before I make my decisions.

moralle said...

Mama, the idea of quitting came so suddenly, not only nothing to blog about, like macam gave up hope pulak.

Wah kalau pasal KC's ghost story tu, dah few days tak dengar lagi, semakin hari semakin takut, cite nye ade yg macam real-real, me pun dah takut nak dengar, hubby dah memekak at me, cause of the show I dah jadi penakut, sampai terover.

moralle said...

Hi Rasp, after I read again my own entry, I macam tak caya pulak, why suddenly I wrote that, but it came macam so sudden. I know I will miss lots of fren out there, if I quit blogging pun, I'm only going to quit writing, but will still visit and comments at frens blog.

I will think hard about this by tonight for sure, cause I know I myself will feel very sad if I go ahead with this decision of mine.

moralle said...

Hi Apple, reason yg tak bertempat kot, alah, u masih banyak tempat nak hop-hop, may be I'm not fit to be a blogger,u think so?????



Ceera, laling, dont lah majuk-majuk n menci k, me still thinking ni, i bukan nye famous amos cam u ni, so belum terlambat untuk I mengundurkan diri and not many people will miss me u know ):

Mommy Lily said...

emmm...ape nk kata yee..?

moralle, u tulis saje ape yg berlaku sehari2..cam diari...be the way you are...tk perlu jadi org lain atau cuba jadi org lain. kawan2 dtg berkunjung kt blog kita sbb mereka nk tahu pasal diri kita. sbb nk berkongsi cerita suka duka kita.. i found it very interesting sbb i mula kumpul kawan2 serata dunia termasuk singapore iaitu MORALLE..

keep on writing dear!

moralle said...

Mommy, I agreed with you, we hv this blog and what we wrote is like our diary kan, jotting down our everyday events, be it sad or happy. If we are lucky, ramai yg berkunjung and become our frens, and we also will blog hop here and there to find frens. It has been interesting for me to, cuma............. entahlah........

Ted said...

sis!!! a big NO okay!!! keep on writing... u r my firt blog fren i spore! dont quit pleaseee!!

pu3nemo said...

kalau akk rs ni yg terbaik utk akk juz do it,
tp akk x cian ker kt sy,dan kwn2 akk kt dunia blog ni..???
cz kt cni kita kenal kn.. nti kalau rindu kt akk cmne?? ='(

akk tulis jek apa yg akk nk tulis,tu blog akk,so org x lh komplen blog akk ni bosan atau tk..

tkcr..
muahhhxxxx

Ceera said...

taknak2, akak tak baik tau.. saya siap letak blog akak kat jajahan yang utama lagi... jangan benti eks..

moralle said...

Ted, insyaallah and you are my nearest bloggers di seberang tambak which I am going to miss :)

moralle said...

Nemo laling, berbelah bagi, di ikutkan hati rasanye mati gitu lorrr, kalau nemo windu, calling-calling je k, muachhhh...........


Ceeraaaaaaaaa, akak di persimpangan, mahu atau tidak..............