Monday, June 2, 2008

SEX..................

Lalalala, tak dapat watch movie kat cinema, DVD pun okay lah kan. I bought Sex And The City movie DVD at my office.

Every Monday someone will come to sell DVD, ooppppppssss ni top secret, kalau polis tau, I dengan the DVD tokey, ngan my fren kat sini, suma KO. This DVD seller very good, all latest movie ade, baru keluar cinema pun ade di jual lorrrr. Harganye pun berpatutan, the gambar very clearrrrrrrr sangat not like those DVD yg di jual di pasar malam.

I hv ordered 2 more sets, cause today only 1 left, ade orang yg I nak kirimkan, orang nye tak jauh, di seberang tambak je, at Malaysia it will be shown end July, so I told her that I will get it for her if DVD is already out here in Sin.

I hv everything planned today, after I watched Sinetron Cinta Fitri, I can watch the DVD sampai lah hubby balik tonight.




19 comments:

siti fatimah said...

hi...i pon nak gak k the cetak rompak CD or DVD hehehe... btw salam perkenalan to u :)

P/s: view from ted blog...

moralle said...

Hi Siti fatimah, salam perkenalan to u 2, wahhhh cite ni famous betul kan, mesti best, kalau kat TV dah fofular, ape lagi the movie. R u in JB also dear.

applepie said...

alamak..beshnyer..nyampah arr..kat msia nih lmbat ag nak kuar muvie tuh...alaaaaaaa...jeles tau...

Shopaholic Mama said...

Ni M18 or R21 or tak censored terus nye? haha...saja curious only!

moralle said...

Hi Apple, interested jugak eh yang, cian nye, jangan lah jeles k...


Mama, yg norm nye kat sini terus tak censored kan, hehehe, tu yg best gedik :)

zie said...

best nyer....nanti i pung nak buat series la....buat bekal masa i maternity leave nanti...heheheeh

Blushwax said...

Sis! This is the fully uncensored version eh? Cos the movie showing in the cinemas are rated M18. Some parts are cut off. Boring betul!!! I bingit! If this dvd is the full version...can i kirim one pls sis?

that`s girl :)) said...

sis , best ke ciiter ni?

moralle said...

Hi Zie, u kenek buat series from labour to delivery, okayyyy jugak tu, hehehe.

moralle said...

Hi Raf, its fully uncensored version lah yang, nanti I get 1 for you from the guy k, tapi yg I bought ni rosak sikit, if not can let u watch it, tak yah nak belik, lagipun we r near kan. I tukar dulu nanti I pass u k.

siti fatimah said...

kita from KL la ms moralle... tue la mmg tak sabar nie nak tgk..i view urs from ted hehehehe..... :)

moralle said...

Hi Girl, cite ni memang best lah untuk orang-orang yg soka pada xxxxx life & fesyen kot, sowei its not really that, but the story is good, if you ever watch the TV series, u would love it.

rasp said...

Sis, bestnye! I pun tak sabar nak cite tu, mmg layann aaa.tambah2 bila yg tak sensored hehehehe...

pu3nemo said...

tgk tajuk wat sy pk lain jek..rupanyer psl cite sex n de city..hehehehe

moralle said...

Siti, OIC, KL eh yang, I bought the DVD yesterday pun left 1 je, saleable the seller cakap, ni pun yg I order lum tahu leh dapat tak, kalau pasar malam nye dah berlambak kluar, but the pic tak cantik ah, tak clear.

moralle said...

Rasp, tak censored lah memang yg I punya tu, but yg boring nye yesterday I bought ade rosak lah sikit. Yang, if I were to courier to KL mesti kenek custom check kan??? danger jugak ek

moralle said...

Hi Nemo laling, tengok tajuk dah menggeletar kan, kalau watch the movie, terus bergetaran lorrr, hehehe.

Ted said...

yea! yea! saaaayannnggg sis!!! mmmuah! mmmuah!!! :)

moralle said...

Ted, insyaallah, if I hv it next wk we meet okie.