Wednesday, June 4, 2008

PAGI YG INDAH................HARI YG CERIA.....

Today rasa indah bangettttttt, boss tak de, keja ok ok lah jugak, I can take my time to do the others yg masih pending, yg important dan urgent all dah di langsaikan yesterday. Yesterday betul-betul lah bz sampai kan nak menjelajah dan mengupdate blog pun tak sempat. But untuk tidak ketinggalan dengan cerita-cerita sensasi kawan-kawan, I log-in to my PC late yesterday night to read their blog satu-persatu.

Nowadays my boss everyday at the office, very boring, if he is in, ade jeeeeeeee yg he wants, itu ini itu ini, he thought I ni wonder woman ke agaknye.

So today he will be out the whole day, sonang mak rasa hari ini, secerah pagi yg indah.

Untuk semua, moga-moga hari kalian juga secerah dan seindah hari ini, insyaallah.






5 comments:

rasp said...

Yippee! Bos xde ek!! tumpang soka skali *ahaks* have a beautiful day Sis!

Shopaholic Mama said...

since boss takde, baik you enjoy puas2! Ceria sepanjang hari lah nampaknye!

moralle said...

Rasp, sokanye diaaaaaaaaaa, I pun soka gak, hehehe.


Hi Mama, boss tak de, I pulak tak de benda yg nak di updatekan. Since mrng until now doing my personal project. I will only blog abt it towards end June, but before that I need to prepare it first, time consuming lah dear, nantikan ye, catit kat calendar, hehehe.

Mommy Lily said...

hai moralle,

salam dulu..singgah umah org kann kena bagi salam..

nice blog..sebelum ni dgr2 nama you aje dari blog org, tp skrg here i come...salam perkenalan

moralle said...

Mommy Lily, hi hi, salam to u 2, and salam perkenalan. Rajin-rajin lah singgah untuk mengeratkan lagi perkenalan kite, take care, cheerssssssss.