Wednesday, June 4, 2008

RAHSIA KU........ RAHSIA MU.......

Wow, title yg sungguh merungsingkan jiwa. Sebenarnye tak tau ape nak type pun.

Actually, rahsia yg u all hv to keep for me okayyyyyyy. Boss tak de, I soka gilerrrr tau, macam bayar niat. Yesterday I bz tahap gilerrrrr, today I relaks tahap sakan tau. Itu lah rahsianye. Kalau lah my boss tau, dari morning until now I tak bikin kejo, hai almaklumlah.

Bila tak bz I tak de pulak cite yg interesting dan sensasi nak update. Since morning I bz with sumting yg agak personal. I sit 1 corner doing my project, awwwww project seyyyyyyyy. This is for someone I love, my love of my life. The effort I nak put-in pun tahap giler jugak, but I hv to, to make that someone happy. For soooooooo many yrs I hv to gather all the info and slowly try to remember which is which. Boleh lupa jugak kalau dah banyak sangat. Well anyway, I will complete it first before I blog about it. Nantikan ye project I yg sesungguhnye ini. Tak lama, about 2weeks + je lagi. Bukan lah project ape pun, but yesterday while watching TV terus je ilham ni datang and I decided to do it. Not sure about others, but to me its sumthing special and I'm sure that someone will be touch about it.

Cheersssssssss........................ and hv a great day to all.





11 comments:

Shopaholic Mama said...

wah, ni project for birthday or anniversary ke? kita pun excited for you Sis. Wish you success in your secret project!

applepie said...

let me guess kak...hahahha..nih nak buat scrap book eh..? xpun album with stories..burfday present ek..? smoga cepat siap..nanti ble publish kat blog..hehe

moralle said...

Mama, hahaha tekaan mu macam nak kenek gitu lorrr, tapi walau apepun, jeng jeng jeng, kite tunggu sahaja okayyyy.

Kalau I buat contest, sah u dapat present ni.

zie said...

nie mesti utk hubby terchenta nie...cayalah...usaha usaha tangga kejayaan..

Semoga success!!!

and hapdate kay hasilnyer nanti

moralle said...

Alahhhhhhh, apple punnnnnn, menci lah camni, uwekkkkkkk, tapi walau macam mana pun tetap rahsia ku :)

Tunggu aje lah kelahiran nye, kwang kwang kwang.

moralle said...

Zie, tekaan yg agak tepat lah jugak, untuk orang tersayang lah jugak, tapi nantikan sahaja lah k, walaupun banyak tekaan yg hampir tepat, I tetap bersemangat untuk menyudahkannye, hehehe.

rasp said...

whatever ur project is, be it a scrapbook or a story telling album, especially sincerely comes out of love and straight from the heart, makes it more sentimental, special and valuable...untung betul si penerimanya...aniberseri ke sis? ke b'day? 'Biarlah rahsia' iye! surprise!!! dah siap nanti post tau..hush hush..

Ted said...

project ape tewww... *think*think* cant wait lah... :p

moralle said...

Hi Rasp, project yg pertama kali I nak bikinkan untuk orang yg I sayang dah berharga pada diri I, nantikan ye.


Hi Ted, project sayang menyayang, hehehe.

nasazfrog... said...

kak... lame ke bos tak der tu... ape la projek dia tuh... kasik tau lah.. :)

moralle said...

Hi Nasaz, hmmm 1 hari je boss tak masuk, hari ni bz gilerr lagi. Ade lah project moject ni, tak kan nak kasi tau now, nanti tak surprise for the person yg receive tu n for my close readers, hehehe.