Wednesday, June 11, 2008

MY STAR.............

Sat lagi ni I nak keluar jap to do office errand, where else, to the bankkkkkkkkk, hopefully its not crowded today, which I doubt so........

So u all layan lah video ni dulu, I b back later with more updates..................

"I now present the talented singer from Singapore, singing hubby and my favourite song, PERMAISURI"

8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pandai die nyanyi...clap...clap..clap...tomey nyerrr....

Shopaholic Mama said...

Wah Aqil, in 15 yrs' time, dah boleh join Anugerah contest. Nanti kita sms undi ok!

moralle said...

N, Aqil minat sangat nyanyi, ape lagu tanye je lah dia, kalau kat dalam keta if the songs he knows, siap ah, terjerit-jerit sampai sakit my ears.

moralle said...

Mama will we still be blogging in 15 yrs time, hehehe. Study comes first lah, nyanyi soka-soka no problem for me, ask him to sing in front of others, suara pun tak dengar :)

Ceera said...

alahai, pandainye dia.. siap ingat lagi kan.. eeee.. cubit2 kang...

moralle said...

Ceera, adik akak dah ok kan :)

Aqil ingat betul the lyrics cuma pelat nye tetap ade, hehehe.

rasp said...

amboi amboi amboi... pandainya dia menyanyi.. sooo cute!

moralle said...

Rasp, he says kalau I masukkan contest dia tak nak, he shy, belakang orang he can, camna nak masuk contest camni???