Tuesday, June 17, 2008

MORNING GLORY TO ALL.................

Yok we layan joke lagi, given by my fren yg nun jauh di mata tapi dekat di hati :


>> Wanita lebih sejuk dari peti ais kerana ada barang yang belum sempat dimasuk, sudahpun keras!

>> Kajian mendapati bayi lelaki lebih manja dari bayi perempuan kerana bayi perempuan paling lama menyusu hingga 2 tahun tapi bayi lelaki menyusu hingga ke tua.

>> Petua isteri, kalau mau tahu suami dah main dengan perempuan lain, bila balik rumah, rendam suami dalam bath tub. Kalau buahnya terapung, hukumnya sah 'air' sudah buang...

>> Beza wanita & gajah - gajah ditembak dulu baru rebah, wanita rebah dulu baru ditembak.

>> Beza lelaki & gajah - gajah kepalanya berbelalai, lelaki belalainya berkepala.

>> Ramai tertanya-tanya kenapa zakar berdiri tegak ketika melakukan seks. Setelah dikaji secara teliti, rupa-rupanya didalam vagina ada lagu "NEGARAKU".

>> Inilah doa isteri jika kemaluan suaminya disengat tebuan. "hilangkan kesakitan yang ditanggungnya, tapi kekalkanlah bengkaknya, Amin..."

>> Sesungguhnya orang-orang yang bangun dan mandi disubuh-subuh hari adalah orang-orang yang mengerjakan bininya malam tadi...




9 comments:

rasp said...

hahahhahahaha.. very blue aaaa... this is tuesday blue..different from monday blues...kahkahkahkah!

moralle said...

Rasp, bluessssssss jokes sekali-sekala, but trueeeeeeee jugak kan, hehehe...........

pu3nemo said...

"Petua isteri, kalau mau tahu suami dah main dengan perempuan lain, bila balik rumah, rendam suami dalam bath tub. Kalau buahnya terapung, hukumnya sah 'air' sudah buang... "


yg ni betul ke tak??

moralle said...

Nemo laling, betul kot petua tu, akak tak suruh abang try lagi, nanti akak suruh try than let u know k,hehehe..... macam pelampung lah pulak kan.

Shopaholic Mama said...

betul lah semua tu! tried & tested!!!

Mommy Lily said...

sgt blue nya tp funny...! kpd yg belum kawin jgn baca okeyy haha

moralle said...

Mama, tak sangka u pun bluishhhh gak kan, hehehe..........


Mommy, kepada yg dan kawin tu, coba-coba lah petua yg ade, yg belum kawin tu, jangan di cuba, nanti dah coba kang lain pulak jadiknye, hahaha........

Blushwax said...

Wahahhahhahahha! This entry R21 dah.

moralle said...

Raf, thanks for giving the rating, hehehe