Friday, April 25, 2008

THE FEELINGS TODAY.......

The wkends are here again, when its Friday I m always happy, but this week I am not, not sure with this feeling, perasaan tak sedap since 2 days ago. Hopefully nothing will happen insyaallah. I ever felt this kind of feeling before, it was 4 years ago, lama kan, I really hope that it wont happen again.

"Ya allah kau lindungilah hamba mu ini dari segala musibah, tidak kuat rasanye hamba mu ini untuk mengulangi ape yg pernah berlaku sekali lagi".

Tomorrow I had appt. to c my doctor for my test results, hopefully everything will be fine.

To all frens, "Happy Wkend".



8 comments:

Shopaholic Mama said...

Hi Sis, hope everything is ok with you, Insya'Allah. Enjoy your weekend ya!

moralle said...

Hi mama, dont know ya, macam tak best my feeling ni, tu lah, I hope everything will be ok, enjoy yr wkend to.

rasp said...

Moralle, i doakan things will be ok and favourable to you.. have a wonderful wkend..

moralle said...

Thanks rasp, I hope 2.

Aien cute said...

akak lynn doakan semuanya ok. cayang akak! thanks akak.. muahx.. muahx...

enjoy ur weekend

moralle said...

Aein thanks dear, hope u enjoy yr wkend to.

nasazfrog... said...

akak bercuti lagi ker,, update ma...

moralle said...

Hi Nasaz, baru nak amik nafas lah yang, sehari suntuk bz than ni baru alik from bank, jap lagi update eh, tapi tak de interesting story pun.