Thursday, April 3, 2008

WORK + OUT JALAN JALAN.................

Fuhhhhhhhh, very penat today, whole morning kat office bz cam biasa than at 1.30 I went out to do errands. As usual lah, kalau dah kluar I will not rush back to office but I go and merayap kejap.

I walk-walk to find gift for my cucu, yesssss, I am already a nenek u all, caya tak, I hv 7 cucu already tau. Very funny sometimes when I bahasakan diri I nenek to my cucu-cucu suma. But itu lah kan, maklumlah nieces and nephew suma dah besar and berumahtangga, so bila meka-meka dah beranak, jadi nenek lah I, nenek busu, hehehe :) I created this blog of mine also for a reason tau, now all my cucu still small semuanya, satu hari nanti when they grow up and if I dont get the chance to c them lagi, blog I inilah yg akan mengenalkan mereka siapa nenek busu mereka, so that they will never forget me and will always remember their nenek busu. When I got the time I will post all my cucu photos here at my blog.

cantik bear-bear ni suma, tersusun rapi, tak degil dan dengar kata, harmoni je, mak pak and anak-ank nye berderet, tapi Nek busu tak get for Ayuni bear, I dont think she like bear

Back to my shopping, I finally got a gift for my cucu Ayuni, she's going to celebrate her 3rd b'day at downtown east chalet this Saturday. I seldom c this cucu of mine, only during occasions je like hari raya or if ade kenduri kendara, maklumlah nenek nye bz sentiasa and mak pak dia pun bz, tak tau nak visit nenek busu kat rumah. She is cute and bijak, last I saw her was in Dec 2007 during my nephew wedding. Aha another wedding so that means I will be getting another cucu lagi, soon kot. Bukan gift for Ayuni je I dapat, nenek pun dapat shopping baju for nenek sendiri. My eyes ni pantang nampak sesuatu yg I berkenan, think punya think, I rembat jugak baju tu, tantek, pinkish.

After dah dapat ape yg I nak belik, baru lah I rush back to office, on the way to carpak, I singgap jap Jerk Thai to buy something to munch, popiah, 4 for $2/-, sedap, yummy, dah syok sangat makan bila left abt few pcs baru ingat nak snap. I reached office at 3.40pm, kira ok lagi lah, ok lagi to do whatever I need to do and also to update my blog. I like to update it during office hrs if I hv the time, cause if at home, I nak kenek go inside the room to use the desktop, very leceh, unless nanti after I get my own laptop, hmmmmmmm senang lah I nak update my blog, anytime anywhere at home :)




yum yum, popiah with hot chilli sauce






Dah habis shopping mopping, ni lah muka orang yg kelam kabut nak balik office

2 comments:

pearlEJ said...

wahhhhhhh akak... dh ader 7 cucu ekk?? syoknyaaa.. mesti meriah jerkk kan sesekali kalau berkumpul reramai..

moralle said...

Hi Ej, kalau dah berkumpul adik-bradik, anak-anak sdara and all the cucu-cucu, bukan meriah lagi, boleh tumbang 1 flat.