Friday, April 18, 2008

HARI JUMAAT KLIWON.....

The girls and Aqil all are asleep, while waiting for hubby to come back from work, what else, on PC and check blog.

I hv taken few pictures yesterday of me and Aqil, while watching TV and waiting for the 2 girls to come back from school. I actually dah rimas baru balik work, but nak mandi si bujang kecik keseorangan jadi kenek lah layankan kejap. Kite layan tengok pics je lah, tu pun kalau ade yg sudi nak melihatnye.



Me watching TV, Aqil with his PSP

Cium budak bucuk ni, tak heran pun dia




Terkangkang bujang ni main PSP








Same ke?? sapa yg over


Konon nak buat muka over lah sikit, tapi macam tak jadi pulak


Kak Yana came back with her new NPCC uniform





Budak kat blakang tu sibuk je




Look at me, bergaya kan, I nak jadi polis macam Abi, Abang Hisham & Abang Nizam

Ni pulork posed with his new gloves daddy brought back from work, nak jadi cyclist pulak lah.

4 comments:

rasp said...

wah! bergayanye aqil dgn mummy dia...hehehehe.. nice pics!

moralle said...

Hi Rasp, Aqil kalau di suruh bergaya memang kerja dia, kalau dengan sister dia lagi gamat satu rumah.

Aien cute said...

wah... mesranya uols! seronok aien melihat kemesraan antara ibu n anak2nya.

Happy selalu...

moralle said...

Hi Aien, tu lah seronoknye bila kite ade anak kan, cepat-cepat lah makan nasi minyak.