Thursday, October 2, 2008

...1ST SYAWAL...

Lets just shows some photos of our 1st Shawal, kalau nak story mory panjang lebar jugak.....destinations of 1st syawal is to my MIL house, sis (umi house) and my brother house........than we visited hubby auntie yg harus di visit during 1st shawal together with my MIL family, but no photos of that, dah penat sangat nak snap photos, tak larat.

Our theme for Raya 2008 is PINK KARERRRRR....

Our family photos at home before we all keluar beraya

Inside the car, on the way to MIL house

My MIL house, we didnt met everybody there, ade yg work, ade yg KIV, and also my FIL, he has to work during hari raya, so we will be visiting my MIL again on 2nd day of Raya...

After MIL house, we visited my sis house, than proceed to brother place, but betul2 terkilan, only my brother photo jer yg I snap, forgot to snap the rest of the family members ):


End of 1st syawal............

13 comments:

Shopaholic Mama said...

Mcm ok aje you & MIL. It seems everything went well.

moralle said...

mama, peluk erat from her, well ade story jugak ah, but will blog about it when dah tak penat sangat, but overall the reactions during raya was ok :)

PerantauSepi1306 said...

alhamdulillah sis dapat beraya ngan meriah on the 1st Syawal tu... btw, samolah kita sis.. pink karrer ;D

moralle said...

perantausepi, yer ker same karrer, janji kot :) alhamdulillah all went smoothly tapi ade jugak cite yg menyedihkan hati, but malas nak cite now, may b wen dah tak penat kot leh blog about it......

Kasawari said...

alahai.. syahdunya tengok gambar di pagi raya ni.. keluarga yang bahagia tu.... kekal hingga ke syurga ya.. Aminn

perghhh ni kira baju raya ler.. sama dengan kaler template blog ni..

ermmm kasawari dah kira kira ada 3 kaler baju raya ek.. he he... nak tunggu entri2 raya akan datang.. mesti baju raya kaler lain plak.. ermmm

rasp said...

pink karer gitu tau... very touching pics hugging u with MIL tu..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

me oso PINK sis...

Ceera said...

wahhhhhhhh...

so cantik la..

semua color pink.. =P suka tengok...

moralle said...

kasawari, insyaAllah keluarga yg bahagia tu akan kekal ke akhir hayat kan, pink chosen by the girls, satu jer yg baru, yg lain recycle from previous years :)


rasp, ade cite sedih tau sis, I blog about it may be lain masa lah if not when we chat, hehehe...


n, oh sama lah kite pink karerrr..


ceera, the girls yg nak pink sangat, so pinkish lah jadiknyer :)

atty's said...

cantiknya..moralle..pink kaler..1st raya

moralle said...

atty's, pink karerrr the girls favourite colour :)

My name is Mrs Taj said...

best la all family dpt pakai pink..jeles tau!!

moralle said...

mrs taj, pink chosen by the girls, salam perkenalan :)