Tuesday, October 14, 2008

... :)...

Alhamdulillah, very full already...........I hv been bz since morning, just came back from the bank. I felt like eating Tom Yam, so went to buy Fried Fish Tom Yam Bee Hoon from Banquet CP.

Superlicious or may b because I'm to hungry...........

Fried Fish Tom Yam Bee Hoon, still sizzling hot in the container...........

"Ouhhhhhhhhhhhhh", finishing soon................

I dont hv anything to story mory except for my late lunch of Bee Hoon Tom Yam :)

GTG, will blog hop wen I hv the time ya...............cheerssssssssss..............



19 comments:

sHwEeT ByAtcH said...

luckily me xberapa ske bihun.. klu x mula la nak craving for bihun tomyam plak..nakal betul pewot ni..

rasp said...

sis bila masam2 gitu menaikkan nafsu kan...nafsu makan le ngehehehe.. i either bihun or kuew teow.. nampak yummylicious gitu...

take ur time sis... cam i pun ke-bz-an skit nie..ikut mana sempat je nie...

nasazfrog... said...

kakak.. biasanya makanan yang berkuah neh cepat kenyang kan,,, so amacm kenyang tak... hehehehe :)

moralle said...

dila,bee hoon kan kurang cholesterol, should try to like bee hoon tau :)


rasp, betul tu sis, lagi2 hujan renyai2 nun di luar, hmmm sejuk2 makan Tom Yam.....


nasaz,konyang bangetttt ni laling, balik tak yah dinner, nak diet jugak, hehehe...

Shopaholic Mama said...

Banquet again! My favourite place coz I like their variety esp kat Raffles Place branch. Must try CP's fried fish soup if I go there.

PerantauSepi1306 said...

owhhhh sedapnye tomyam itu.. yumsss, menyeksa batin aaaah sis nie ;D

moralle said...

mama, me 2 like to eat at banquet, lots of varieties, but tu lah, the crowd yg sumtimes macam malas we all nak pegi....


perantausepi, yum yum kan tom yam tu sis, cari lah kat sana, mesti yum yum jugak tom yam nyer :)

Ceera said...

nampak cam sedap betul ah.. nyum nyum..

Erinsza said...

uikks my fav. lah ehhh tak leh jadi nie nak beli tom yam bihun,

moralle said...

ceera, yum yum, sodap giler...


erinsza, memang sodap kan makan tom yam bila cuaca sejuk2 ni :)

rillys said...

ya ampun sis..nyum nyumm

moralle said...

rillys, yuk makan Tom yam if u masuk sin...

eedany said...

nah...terlapar sudah!

pedas tak kak?

My name is Mrs Taj said...

menariknya bihun tom yam tuh..but i'm craving for bihun celup (kelantanese style)...hurm..

moralle said...

eedany, tersangat pedas sebab akak taruk cili padi lagi, hehehe...


mrs taj, hmmmm sumting new, bee hoon celup, camna tu???

atty's said...

dapnya tgh lapo nieh

moralle said...

atty's, nyummm nyumm :)

Lily Satrina ® said...

(◕‿◕) Without exception, my fave will be bee hoon-tom yam kung..

♥ did i mentioned before yg my mother is from chiangmai, thailand..? so, tom yam ni dah jadi makanan ruji mcm nasi dah sis moralle. sampai dah jelak kami adik-beradik makan. dahlah bu, tukar lah pulak menu tu..

♥ Compulsory.

♥ quoted by sis rasp : sis bila masam2 gitu menaikkan nafsu kan...nafsu makan le!! lucu lah pulak!
➨ nasib baik i baca sampai habis, hahahah..

♥ semoga perut tak sakit lepas ni..!! smoochh x

ⓛⓞⓥⓔ : altanTya and Lily si labu-labi


moralle said...

tya, oh really ker yg mom frm chiangmai, sure she terror all thailand foods kan, i love thai foods, super duper delicious, pedas-pedas pulak tu, mesti lah laling yg pedas2 slalunyer menaikkan nafsu..........makannnn...