Wednesday, October 8, 2008

...SLEEPY MOODY MOOD...

Dear frens, apologized terlebih dulu yer, I'm not in the mood to blog hop or publish any entry ya, only this short sassy one.......

My bzness, cant run away from it, tapi yg tak sanggupnyer, I'm sooooooooo sleepy lah beb today, only had few hrs sleep yesterday night.

The reason, Aqil demam panas, aduhhhhhhhh, demam lagi my son, last mth already few times he had fever, now fever lagi. My plan yesterday night to beraya pun tak menjadi, caused Aqil dah kenek high fever and hubby pun last minute need to work till night.

Woke up every 3 hrs to attend to Aqil, as usual if he has fever I hv to be alert caused my boy ni ade history of fits, so need to be extra careful sikit.

So now at work I am super duper sleepy bangettttttttt + moody with lots of works + with other ++++++++.............

I tepek jer lah kat sini pics of Arin frens yg datang beraya yesterday, budak2 sekarang glamour2 betul kalau beraya, kalahkan kite yg dah kejo :)

I kacau these girls semua, at first tak nak amik photo, than I said "cepat2 smile aunty nak taruk kat blog ni", haa semua pusing pun :)





17 comments:

nasazfrog... said...

hai kakak ku cyg... lorrr anak anak tak sihat yer,, saba la kak dugaan sebagai ibu.. kita redha jer,, anak kan anugerah illahi yang tak ternilai... demam nak beso tuh kak..

:: kak sabtu ni jadi ke dtg umah??

rasp said...

alahai cian aqil..demam ek, dah go clinic amik ubat sis? cian kat u... i tau mmg penat kan..like myself haritu 2 nites i tak tido so wengnya sampai today tau...

mmg glam-glam kawan ur doter, kalah i :D

Shopaholic Mama said...

I think ramai betul yg sakit time raya ni this year & I am 1 of them! Then Aqil & Sapphire too. Maybe 2008 not an 'ong' year for us (dont mean to sound superstitious!).

Arin's frens, takde boys ke yg datang? Manalah tau, bakal menantu 1 of them..hehehe. But the girls really dressed up very the vogue!

~Eila @ Along~ said...

sis..sabar je la..time raya ni mmg ramai sakit..including me..huhuhuhu..semoga cepat sembuh ye aqil..neway..ur doter pun dah ikut trend terkini..remaja skang ni uptodate...janji baju baru dan vogue...hehe

atty's said...

sis..semoga aqil cepat sembuh

moralle said...

nasaz, hi laling, Aqil jer yg demam ni, demam raya kot :)

Hari sabtu???? hmmmm mana pulak dapat info ni ek :)


rasp, ubat Aqil memang dah tersedia ade, sentiasa standby, penat nyer cuma kenek jaga tengah malam cause takut he kenek fits

budak skarang kan sis, tu lum I snap the make-up yg tebal lagi :)


mama, betul kot, nak2 musim raya ni, tapi 2008 ni my family slalu sakit lah, tak de 'ong' lah tu kan...

Oh Arin's no byfren yet, today pun jalan jugak, ha today ader boys yg follow but not boyfren...kenek penyapu ngan maknyer nanti :)


eila, ah ah lah yang, lagipun Aqil ni banyak minum gassey drinks tau since 1st day, lah u pun sakit ker, dah baik lum.......

Oh kak Arin kalau pasal melawa memang over sikit :)

moralle said...

atty's, thanks laling ari ni suhu dah turun sikit :)

Ceera said...

cian dak kecik tu.. asik demam je dia kan..

harap aqil cepat sembuh..

moralle said...

ceera, body resistance dia week lah,sebab tu kalau ader orang yg demam tak leh kasi dia dekat, agaknyer ni demam pun pasal that day go open hse anak sedara I ade dak kecik demam dia dekat2 jer ngan budak tu........

reena said...

kalo anak sakit memang penin' kepala kite jadinya kan?...semoga aqil cepat sihat...

amboi b'bdk skrg gaya sakan gitu...jelesnya kite...*ihik* apetaknya kite taun nih satu baju raya pon takde...*huwaa..* tak smpt nak beli...

moralle said...

reena, pening lagi kalau ade history fits ni, takut pun yer...

budak skarang ni lebih dari mak pak nyer, hehehe, alah cian nyer tak sempat belik baju raya eh sis...

Kasawari said...

alahai kesihannya.. ok ler rehat cukup2 tidur tu.. dan semoga aqil cepat sembuh ya.. skrg ni pun musim hujanb.. ermmm

wah bila kata nak masuk blog.. masing2 posing eh.. he he.. macam aiman dan ammar gak. he he

moralle said...

kasawari, demam raya lah, sini pun hujan jugak

anak2 dara pantang suruh posed :)

PerantauSepi1306 said...

uiksss aqil domam lie ke.. ish, ish... semoga cepat sembuh ye.. makan ubat elok-elok tau.

amboi.. sakan berkebaya gitu anak2 dara ni :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

a'a kak....dak skola nyerr mlaram mmg ngalahkan org da keje taO...

moralle said...

perantausepi, sis Aqil dah ok, namanyer pun anak dara kan, bergaya sakan lah raya2 ni :)


n, melaram lebih2 dari kite kan yg dah kejo ni, hehehe...

Lily Satrina ® said...

Arin is having a stage between infancy and adultery...you go girl!
sis moralle, the best substitute for experience is being a teenager..

oh, aqil get well soon ok buddy?
may Allah help you understand his ways.

♥ Tya & Lily