Tuesday, October 7, 2008

...GOOD BREAKFAST...

Good day everyone, I'm at work today :) starting my day with a good breakfast from Macdonald...I sms my adik Matilda this morning to buy Mac than fetched her from MRT.


Later will update further but for now need to work lah........work are pending like bukit-bukau, cheerssssssss and hv a good Tuesday.





11 comments:

Eida said...

go go cayok! kejo n kejo... bukan senang nak cas semangat.. kalu lama dah bercuti...

rasp said...

wuhuuu bersemangat tu!!! gud gud... let's leperkan bukit bukau tu..

moralle said...

eida, bosan lah dear nak kejo, tapi no choice mah...


rasp, bukit-bukau bukan makin leper, makin tinggi kot ):

PerantauSepi1306 said...

amboiii pepagi dah mc D sis moralle nie.. hehehehehe.. jom kita ratakan bukit yang takmo rata tuh ;D

moralle said...

perantausepi, untuk semangat bekerja lah laling :) yok kite ratakan segala yg berbukau ni, hehehe....

Mommy Lily said...

hai yang slmt hari raya. happy back to work. suka la tengok pakaian raya u alls. meriah,..tiap2 hari warna sedondon ...cantik..

my sis (ciksu) pun kata org singapore kalau beraya mmg meriah dgn pakaian yg cantik2

moralle said...

mommy, maleh nak kejo ni, tapi no choice....we all sedondon for few days jer than dah lain2....used to it

Hmmm nak kata semua tak jugak lah kan, tapi kebanyakkan nyer memang sedondon jer....memeriahkan suasana raya :)

Shopaholic Mama said...

Breakfast Mac I tak minat sgt. I am more of nasi lemak lontong type. Tiba2 teringat you punya lontong rendang sambal tumis :)

moralle said...

mama, i ni kan kalah small kid tau, soka fast food, sebab tu gemuk, banyak cholesterol :)

Cian nyer, abih tak nak datang umah ):

Kasawari said...

wah kerja bukit bukau sempat lagi hapdet blog ttg breakfast ni.. keh keh keh..

moralle said...

kasawari, update blog harus lah bro, tak soka tunggu2 nanti terlambat pulak nak update, terus jadi males.......