Monday, October 27, 2008

..DEEPAVALI...

Happy Deepavali to all my blog readers :)
I guess today still ade yg menghabiskan raya, like attending open house, and also those yg ade Indian colleague, may b uols pun ade open house jugak.

As for me, now my rest time after makan lunch. I cooked mee kuah today, dont feel like eating rice. The two girls dah keluar, watch movie High School Musical kat cinema. Later at 4pm, we will meet them kat Causeway Point cause hubby nak bring Aqil to time zone as promised.

Woke-up quite late this morning. Bangun jer breakfast dah ready, hubby went out very early to pump petrol kat JB than on the way home belik roti prata. After breakfast went to market ngan hubby and Aqil than wait for him to cut his hair.

I had late night yesterday, in-fact I slept around 2.30am this morning. As usual cant sleep, so nak released tension, on PC, blog-hop, chot-chat ngan my sis nun jauh, cian dia kenek temankan I sampai pagi........thanks ya sis, muachhhsss....... and at the same time chot-chet with the msjbox members, tak sadar sampai ke pagi.

Hilang jugak stressed yg dah membeku after I dapat curahkan perasaan kat my sis, she's a great help, bleh lah sis u jadi consultant camni.........I'll be yr first customer :)

To the msjbox members, wowwwww gerek lah uols semua, really enjoyed our chatting yesterday. Soon I'll migrate to msjbox k or will add additional chatting box jer.

Now layan lah si handsome ni nyer photo k, taken yesterday at hubby aunty house........kat bawah block, dalam rumah tak leh snap, ramai lah orang, malu nak snap sana sini.

ooopssssssss, ni yrs truly yer, snap time nak naik tangga

Got to go now, meeting the girls at 4, oooooo cuaca sangat lah mendung + guruh lagi.......cheersssss....btw tomorrow I masih on holiday, so hopefully will get the chance to visit uols nyer blog for updates.



9 comments:

Erinsza said...

hi sis suka tgk YOUR SON, handsome boy, & mee kuah tu nmpk sedap & simple.

canntulah klu dah dok sorang sis,

TAKE IT EASY.

ladyell said...

wah....macho man control hensem...

sis,u chot chat ngan sis rasp ke smlm...dia mmg baik hati kn...tk lokek nk beri semangat n layak jgk kalau jd motivator....kn3.....

Nem0 o0h Nem0 said...

comell kn anak akk tu..geram.. =)

selmt bercuti..

My name is Mrs Taj said...

anak akak fotostat muka dr akak ek? sebijik!!

moralle said...

erinsza, Aqil suka aunty cakap dia handsome, mee kuah sempoi jer sis :)


ell, yup laling, chot-chet ngan sis rasp, yok joint kite malam2 kalau u senang, hehehe......ape yg u cakap tu sememangnyer betui sangat-sangat,motivator :)


nemo, hai hai laling, tak leh puji nanti jadi hulk dia :)


mrs taj, banyak jugak orang cakap camtu, tapi dak jugak lah, I pulak think macam photocopy my BIL and his kids, hahaha......

PerantauSepi1306 said...

wahhhh ensemla Aqil posing... yelah baru lepas gunting rambut kan... mistilah ensem..

sis, wah bestnye coti hari ni... leh leypakss...

moralle said...

perantausepi, memang best ni coti, besok dah back to work ):

rasp said...

sis, no prob lah..anytime sampai pagi pun leh...tapi lawaklah camne ell tau we chot chat ek! heheheheh...btw i tido kul 5am up kul 6am tau...

Aqil dah besar lah sis..encem plak tu!!!!

moralle said...

rasp, haha next time kite invite lah ell skali, berborak sampai pagi, asal lambat tidur, blogging ker sampai pagi..

Ooooo pantang orang cakap dia encem :)