Wednesday, October 29, 2008

..HALO HOLA...

Dear frens, hw was uol nyer day today, mine.........pretty bz, very bz, super duper bz.

Morning I came in to office had my breakfast, bread with coffee than started to work on all the pending works since last week. My boss came in around 10, had a meeting with him from 10.30am to 11.45pm. Ooooooooo panjang lebar betul discussions with him, lots of updates from him and so on, mostly related to manpower, accounts and finance, well that's my duties lah, for those yg baru mengenali moralle :)

Thou bz, still hv time to chat with sis retna yg baru I kenali, very the peramah lady, thanks for making my day not so bored ya sis........

Yesterday evening I made my jelly, banyak jugak dapat, puas lah the kids makan...............so sila enjoy the pics jer k......

The colourful jellies





10 comments:

Mommy Lily said...

geramnye tengok jelly2 you too ...mintak sket boleh?...

rasp said...

wow vely karerful..meriah je nampak..habis ke tu sis..cam byk je, if tak habis pos je ke sini :D

atty's said...

rajinnya..sis..

moralle said...

mommy, colour nyer menggeramkan yer, nak sikit bleh no problem :)


rasp, habis sis, the kids suka jelly, especialy jelly kunnyaku ni, kenyal2 gitu kan :)

atty's, coti tak der benda nak buat, buat lah jelly sis, simple kan :)

Otak Belacan said...

Penghantaran jelly-jelly ke marsiling drive amat di alu-alukan. Sini banyak pelahap boleh tolong abiskan. Miahahaha.

moralle said...

nad, no problem sis, or u can come over n pick-it up, jangan lah segan dan malu :)

Ceera said...

colorfull sggh jelly akak tu..

rasanya pun mesti sedap kan..

moralle said...

ceera, hmmm ok lah yang, jelly biaser jer kot.........colour jer yg buat menarik :)

Erinsza said...

hi sis nie stok untuk 2 bulan ke, nmpk cantik sngt JELLY sis.

moralle said...

erinsza, hahaha...betul tu, or may b 3 bulan kot :)