Sunday, November 16, 2008

...BERSANTAI...

So fast Sunday dah nak bertukar ke Monday ): rasa cam tak puas relaks-relaks at home...

I just finished cooking, housework, baru makan lunch, n now baru nak relaks sambil blog-hop and watch TV, James Bond, Casino Royale at Star Movies.

Nak upload pics pun very lazy, syokkk betul duduk bersantai with lappy yg I brought back from office. Kat office we just bought new lappy for one of the Engineer, but than Engineer dah kenek terminated, so kak Moralle lah yg sibuk pakai dulu.....best jugak used lappy ni, duk mana-mana pun leh on line........tu yg bestnyer having a lappy, duduk bersantai sambil berblogging :)

Tak per lah belum rezki lagi nak hv one on my own, so selagi leh pakai office lappy ni, aku akan gasak dulu lah.

Tomorrow kak Yana balik, yeahhhhhhhhhhhhhhhh.....cant wait to c my daughter...she will be arriving Singapore at 10.15pm tomorrow night.

K now nak blog-hop kejap while waiting for someone to come, my house agent.........kenape agaknyer moralle ni panggil house agent, nak jual rumah ker, nak upgrade umah besor ker or maybe nak downgrade umah kecil, so u all nantikan keputusan moralle yer...........

Bye n selamat bekerja esok to all...............






7 comments:

atty's said...

sis nak beli umah baru ke..
sok dah keje..huhuh..bhusan kan

Shopaholic Mama said...

suspense aje pasal rumah! cant wait? pindah dekat Geylang ke, then easy to meet!

Blushwax said...

Pindah rumah ke? Hehe. Laptop tu tak impt sangat....convenient yes tapi not necessity kan sis. You save duit banyak2 then can get super duper laptop. Hehe.

moralle said...

atty's, dalam perancangan ni....monday bluessssssss today sis :)


mama,I nak bukak stall kat Geylang, so u can visit me everyday there k, nak jumpa u susah sangat ): still dalam perancangan lah sis.......c hw it goes dulu...


raf, memang convinient to hv one lah sis, kumpul duit dulu, belik yg secanggih canggih nyer, wowwwww....i lum decided what to do, but this hse now very the best lah sis.....tengok camner lah :)

rasp said...

wow bestnya! tak sabar nak mengepo! insyaAllah ada rezki tu sis!

moralle said...

rasp....hehehe, bukan kepo, concern :)

Lily Satrina ® said...

► i pun nak kepo juga..hmmm..house agent? curious.

► sis moralle you mengidam pakai lappy apa ni? mesti yg elok2 punya, biasanya yg elok mahal..you prefer window ke mac?

► good luck with the discussion..