Wednesday, November 5, 2008

...FOR ALL...

I got this award from sis lin, blogger from JB, hv not met her yet, sooooon k sis we will meet :) but she is another friendly lady yg sudi menjadi kawan moralle di alam cyber ni. You're an Amazing Blogger to sis :)

And now I would like to give this lovely award to all my bloggers frens yg selalu menjenguk moralle blog, yg alwayzzzz left lovely comments, nasihat dan kata-kata perangsang di saat moralle memerlukan nyer.....luv uols semua.

To all pls except this AWARD from me sebagai tanda penghargaan dari moralle ...kerana uols semua deserved this, "You're An Amazing Bloggers"...............

PERHATIAN

Ni nak kes paksa sikit yer, kalau uols really really appreciate this frenship of ours in this cyber world, pls take this award, tempek ker, tampal ker, paste ker at yr blog, thannnnnnnnn leave yr comment here that u hv done so, dengan cara ini moralle will know yg uols ni semua betul-betul menghargai persahabatan kiter semua, dan dengan ini juga bermakna all of us, yg dah di link or baru di link or akan di link aderlah sahabat-sahabat cyber yg Amazing....wahhh ni dah terover menggugut, but tak peduli, harus jugak di lakukan;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; FOR ALL OKAY, MAKNERNYER YG MASUK KER BLOG INI :):):):)






28 comments:

SiS-lin said...

tahniah mar dpt/sudi amik award tu..tanda persahabatan kite..mar mmg sis lihat YOU'RE AMAZING BLOGGER 2 ME...muahhhh

atty's said...

THANKS SIS..KTY AMIK YE...MUAAHH

ladyell said...

Paksaan tp kurela...nnt ell amik n paste kt lam blog.

moralle said...

sis-lin, ku terima award ini dengan hati yg terbuka, begitu jugak perkenalan kiter di alam cyber ni, I'm AMAZING....U PULAK THE MOST AMAZING TAU......muachhhssss.

moralle said...

atty's n ell, yes sis thanks for taking the award, same rules aply to yr blog for yr pools of frens, muachhhssssssss...

reena said...

kite amek gak k...tenkiu sis...

moralle said...

reena, u r most welcome sis, love n muahhhsssssss....

sHwEeT ByAtcH said...

kes pakse benor ni.. disbabkan friendship ni i really apprect.. so dila amek erk

Ted said...

dengan bangganye i terima award ini!!! tq so very much sis!!
garangnye sis!! hahaha!

moralle said...

dila, yes dear take it ya, muachhsss...

ted, u r welcome sis, garang ker, tak der lah, ni aksyen jer, hehehe...

Eida said...

Mekasih sis... akan diletakkan dlm blog slide... muahhh..

atty's said...

morning

[ LADYKiKi] said...

congrate..

hiks.. la tak jenguk akak ni..

miss u..*

rasp said...

sis..thx..i dah tempek iye!

My name is Mrs Taj said...

sis, me dh paste the award in my blog..friendship forever ya!!!

Erinsza said...

hi sis I ambil award nie tanda persahabatan kite. I MISS U sis.

I like your STYLE. SEMPOI.

moralle said...

eida, sama-sama laling :)


atty's, good afternoon to u :)


kiki, ah ah lah, lama tau tak jenguk sini, miss u to :)


rasp, u go girl.......hehehe, love muachhhhhsssssss...


mrs taj, yessszaaaaaaaa,frenship forever :)


erinsza, miss u tu, thanks for taking the award, muachhsss....

aFkaR'z said...

saya pun nak amek jugak, walaupun rasanya baru lagi follow ur blog, tapi harapannya agar kita akan jadi lebih close dan saling kunjung mengunjung...!

moralle said...

afkar'z, silakan yer amik jangan tak amik, insyaallah kite akan saling kunjung mengunjung, I will link u k :)

~Eila @ Along~ said...

sis, eila br je nak amik ni..jgn marah sbb lambat amik ok...kite kawan kann..hehe..muahs..muahs..

rillys said...

ok2..i amik tp blm smpt post lg ;)

moralle said...

eila, janji amik kan, we r frens of course, frens forever :)

rillys, alrite amik dont tak amik :)

Kasawari said...

wah ni kena paksa ni. ikutkan kasawari byk dapat award.. he he.. perasan.. kasawari letak kat

http://kasawari.blogspot.com/

(takder nombor 7)..

tapi lama tak hapdet Kasawari's award tu.. he he

jgn marah eh sis..

moralle said...

kasawari, now u kenek amik ok n update :)

Lily Satrina ® said...

✹ฺ sis moralle, i dah ambil cuma nak kena update je nanti...i wish i was an amazing blogger..oppss, rupanya ada satu lg award yg i tak publish..im very clumsy..let me serve a little better next time!

✹ฺ ur unconditional love : mmg patut pun mereka give away this awards to you, and thank you for sharing with us..

✹ though sometimes they may seem quite small, this little thing mean most of all..

✹ every drop of kindness dat u gv away..will returns to u to bless ur life one day!..dont get stress int he meantime..

✹ love is sent frm us

moralle said...

tya, the award I received r to be shared with uols semua, small but banyak makner tu sis :)

Blushwax said...

Wah! Dapat award and then share award tu dgn kite semua. Thanks sis! Mmg akan ku letakkan award ni di tempat khas. Thanks!

moralle said...

raf, u r welcome dear, seharusnyer di kongsi bersama kan .... camna rumah baru :)