Monday, November 3, 2008

...TENSION GILERRR...

Hi uols, what a Monday for me, very bzzzzzzzzzz, gelap gulita ku rasa dunia ni tak dapat berblogging sepenuhnyer, in out in out in out again, leave to uols to judge what is the meaning of the in n out, okieeee got to go...........muachhhssssssss.......

But let's enjoy this, the truth nothing but the truth :)

The Moment you are in Tension
You will lose your Attention
Then you are in total Confusion
And you will feel Irritation
Then you will spoil personal Relation
Ultimately, you won't get Co - Operation
Then you will make things Complication
Then your blood pressure may raise Caution
And you may have to take Medication
Instead, understand the Situation
And try to think about the Solution
Many problems will be solved by Discussion
This will work out better in your Profession
Don't think it's my free Suggestion
It's only for your Prevention
If you understand my Intention
You will never come again to Tension

17 comments:

atty's said...

be patient ye sis

moralle said...

atty's, ni dah patient sis....terlalu patient :)

SiS-lin said...

jgn tension2 mar..nnti penuh kerut di dahi...

moralle said...

sin-lin, dah kerut seribu sis :), nak kenek gi facial ilangkan kerut...

Otak Belacan said...

Ahhhh. Monday got blue-blue lahhhh. Hehehe.

Chill chill.

*breathe in* *breathe out*

moralle said...

nad, yup yup super bluessssssss, tak sokaaaaaaa ):

IdaShah said...

adesss cian nya byk keje...

moralle said...

ida, tu lah monday ku ida, hehehe :)

rasp said...

wah...very tension ek...
let's hope tomorrow will be better sis...

Erinsza said...

hi sis tension ke, adatlah kadang2 kite kena di uji dgn pelbagai ragam manusia nie.

I hope u can be strong.

My name is Mrs Taj said...

best la poem ni..poem ek? hehe rileks ye sis...no tension2 nnt cpt tua!!!

moralle said...

rasp, hope to sis :)


erinsza, monday blue ni sebab tu tension tahap yg high sangat :)


mrs taj, poem pun bleh lah tu, hehe, nak kenek control ayu kan if not habis, hehe :)

PerantauSepi1306 said...

aiyakkkssss naper tensen gilos ni sis.. huhuhuhu... hopefully dah settle sket skang nie.. adoyaiiiii jom jerittttt sesama teennnnnnnnnnnnnnnsssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...... amacam.. lepas tak sket?

moralle said...

perantausepi, wahhhhhhhhh lega sis, very the lega, hehehe :)

Lily Satrina ® said...

❀ฺ oh, thats a good one..!!

❀ฺ sis moralle, a simple way to relieve stress is to go to extremes..betul ni!

❀ฺ exaggerate any tension you feel for few seconds..jangan lama sangat, nanti orang semua cabut lari..takut!! hihihi

❀ฺ make it worse... then let go and relax! rasa mcm ringan je..i still remember, bila my frind and I jogging one day, we found tilam buruk, but spring best lagi mcm trampoline kitorang jerit sampai tak ada suara dah..tension nak exam!

❀ฺ i can tell, when you do that, you’ll reach equilibrium and automatically feel less stress instantly...as light as the feather! fuhh...best sis moralle x

❀ฺ urs truly, tya

moralle said...

tya, wah syokkk tu, kalau me melonjak kat tilam kat rumah sambil jerit, tilam patah dulu, hehehe...

Lily Satrina ® said...

❀ฺ hahahahah....pergi swimming lah sis moralle!!