Saturday, November 15, 2008

..THE PLAN...

Salam sabtu tu all :)

Alhamdulillah ragam perut dah a bit ok, now waiting for my washing machine to finish washing my clothings than we are going out for lunch.

Hubby today off and he recommended a nice Nasi Ayam Penyet place to eat for lunch.

Today I malas nak cook, woke up late, hubby prepare coffee, biscuits with butter n jam for breakfast for us.

Okay, now nak jemur baju dulu than we all nak siap-siap gi lunch.

Hope u all hv a great wkend ya, nanti if sempat leh lah i taruk pics of my nasi ayam and also Matilda ROM photo .............cheersssssss.........


3 comments:

SiS-lin said...

o mar,u pun mkn nasi ayam penyek ye,kt spore pun ada jual ye..jb pun ada gak,klu sedap kt bestmart sini...dkt area uma sis...

moralle said...

sis kat sini banyak kedai now jual nasim ayam penyet, ade yg power2 jugak......ni nak try kedai hubby recommend pulak :)

Lily Satrina ® said...

〰❤ sis moralle, i tak jenguk bukan i dah muak baca ur blog, but my pc sakit.

〰❤ now im back, hunger for more.

〰❤ happy weekend.