Tuesday, November 18, 2008

...KFC...

Morning all, hv u all taken breakfast yet, important meal of the day, I had a marveles KFC new breakfast, yum yumm, Alhamdulillahhhhhhhhhhh...very full, hv a great day at work ya.

Btw, Kak Yana is back safely yesterday night, alhamdulillah she sihat but looked very tired...probably now still sleeping at home.

power ranger and family waiting for kak yana

yeahhhhhhhhh, kakak is back

I'm back in Singapore, sorry blurr pic

And also another news I received this morning from my sis, my nephew wife is now in the labour ward, this will be my cucu no. 9, mudah-mudahan she will give birth to a healthy baby which we all tak tau if its a boy or girl.

19 comments:

mummysyafie said...

yana dah balik ke? alhamdulilah..mesti mummy dier yang happy sakan kat airport kan..

aiyokk..naper pic blur sis

Blushwax said...

Yes! Breakfast is very important.

Sis, you mesti senang hati sikit Yana dah balik kan? I know when I went for sch trip to England during my sec sch days, my sis reported that my mom cannot sleep soundly. A mother's love for her kids is amazing lah.

Ceera said...

alhamdulillah.. kak yana dah sampai.. erk?? itu kfc yang baru eh???

moralle said...

mummyshafie, yes kak Yana dah pulang, alhamdulillah.....pic tu hubby yg amik, tu lah tak leh harap lah ):


raf...she is back, looks so tired but senyum jerrrr...mother's love sis, ni lah dia, nanti if 1 day u jadi ibu, u will feel the same....insyaallah :)


ceera, kak Yana dah balik...KFC tu yg baru, I think kat sini baru today start....sodap ah compared to Mac....

rasp said...

alahai dah bekpas tapi nak tat kfc leh *ahaks*

yipppeee kat yana is home!!! welcome home darling!! mesti byk stori mori nie! and i'm sure u're smiling from ear to ear :D

~Eila @ Along~ said...

wah sis..siap power rangers tunggu tuh..hehe..yeay..kak yana dah balik..mummy tak risau2 dah pasni...neway sis..eila cuti 4 hr..rasenya hari2 bantai fast food..matila..gemuk balik..hehe

moralle said...

rasp, not bad sis this new KFC...hmmm baru dengar sikit jer, ader lagi kot, malam nanti lah :)


eila, power rangers satu airport duk ketawakan dia, hehehe...lega hati anak dah depan mata sis...wah coti ker, hmmmm fast food, confirm lah dear naik berkilo :)

Erinsza said...

hi sis riangnyer hati! kak yana dah balik. lps nie mesti sis leh tido lenakan.

rillys said...

great to hear that she's landed safely...:D..sure byk story tu ;)

IdaShah said...

syukur yana balik dgn selamat
pagi2 dah makan kfc yer kAK

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Salam kak moralle

Mmm.... sedapanya KFC breakfast .. must have one of this day for my breakfast ...

Glad to hear kak Yana dah balik?
How's she??? mesti banyak story & experience that she want to share kan
Do update any photo of her kat sana yek ..

LayarLara Legendary Of Journey said...

terkezutt tetiba ada power rangers..

PerantauSepi1306 said...

hari ni sis misti suka hati sangat kan sbb kak yana dah selamat sampai umah.. tu yg berselera nak bekpes sedap2 tu :D

Eida said...

breakfast KFC.. emm.. nampak sungguh menyelerakan... belum pernah cuba lagi.. nanti nak try jugak la...

ladyell said...

alhamdulillh kak yana dh slmt pulang...mesti dr malm ke mlm semula pn tk abis2 cite.

powr rangers tu dtg nk menyelamat kn sape...tk cukup lagi tuh.mane pegi hijau, biru,n hitam ekk.hehehe klakar la ...

Me, Mrs Taj said...

alhamdulillah yana dh blk..so no worry2 anymore rite?

moralle said...

erinsza, lena sungguh tidur sis, anak depan mata lah katakan :)


rillys, banyak sangat story, lum habis lagi nak citer :)


ida, yup she is back, macam teringin nak makan kfc lah, hehehe...


kita punya, salam sis, yana doing fine, nanti akak post some picks k...


layarlara, power ranger sesat lah ni, hehehe...


perantausepi, macam tau-tau jer kan sis ni :)


eida, nice dear, should try :)


ell, cite tak habis lagi....power rangers yg lain dah masuk tidur, red ranger jer masih hyper kat airport, hehehe....


Mrs taj, yup she is back dear, ibu nyer pun dah tak risau lagi :)

Lily Satrina ® said...

► guess who's back? she is back!

► alhamdulillah, selamat pun kak yana arrived singapore!

Lily Satrina ® said...

► hahhahaah..nak comment yg ni. power ranger merah pun ada? ada monster ye aqil?

► so cute.