Wednesday, November 26, 2008

...I'M BACK...

Hi all, I'm back at work today, aduhhhhhhhhhh felt macam nak pengsan seyyyy..........I'm so sleepy n still tired n I hv lots of things to do here in the office.....................macam nak cabut balik.

Hubby is still at home looking after Aqil, today is his 3rd day n his bandage harus di buka today. This morning I called, alhamdulillah bandage Aqil already opened, dia maintain jer, very good boy but hubby says he nangis a bit, I think must be pedih jugak lah, but everything looks good after hubby bersihkan. Now waiting for it to dry and recover.

Looking at him kesian jugak, cannot move freely, cannot play as usual, macam kesian gitew when we looked at him, we are lucky he dengar cakap jugak. At home beside watching TV, DVD, he will play his PSP, tak boleh nak hyper sangat, takut nanti susah nak get better.

N for me, now stop work kejap, update blog n blog hop mana yg sempat. Thought nak keluar for lunch to meet someone pun tak sempat, to sis-lin, sorry ya sis, perhaps next time kite meet ya, slalu wrong timing lah sis, GTG now, banyak kerja yg nak di settlekan today.................cheerssssssssssssssss :)





12 comments:

atty's said...

hi sis..berani aqil..tak tau le camne nanti fir..
lately bz le sis..baru dpt jenguk

moralle said...

atty's, tu lah tak sangka pulak he quite berani walaupun cam takut-takut gak.....nanti dah tiba masa pandai lah u pujuk fir, hehe...me to bz sis, lum sepat jenguk sana-sini, kalau jenguk pun tak sempat nak comments.......take care...

rasp said...

hope speedy recovery lah sis..cian kan tgk anak bila dlm keadaan camtu..

i think year end nie..mmg very bz semua org kan..i pun sama bz gak..

Otak Belacan said...

Ciannnn Mama after 2 days the workload sureeee melambakkkk. Hehehe. Kalau Mama Ann lagilah. Sedangkan skarang je dia punya busy tu kalah menteri. LOL. [Ampon Mama Ann] Kekeke.

Take care though mama moralle! :D

ladyell said...

risau ekk sis aqil tk de dpn mata...tp die mmg budak baik kn..tk suka merengek...so u pn tk yah runsing...

Mommy Lily said...

bz nya sis hari ni ye. good that aqil dah semakin sembuh. kejap je tu akan sambung aktif balik kan

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam kak moralle,

glad to hear aqil sihat ...
xpe pesan kat aqil kejap aje ..
lagi 2 - 3 hari dah blh main cam biase

Shopaholic Mama said...

No choice lah, we must work right Sis, for the $$$! Mana ade orang saja nak keje stress gila for suka-suka ria aje?

Anyway, hope Aqil is recovering well, nanti kan ade big birthday party!

moralle said...

rasp, kesian dia tak leh nak bergerak banyak, limited to everything :)


Nad, bz rabakkkkkkkk sis....mama Ann lagi worst........hehehe


ell, risau if he kat umah ngan daddy dia walaupun daddy dia take care.......tapi alhamdulillah he is strong lah sis :)


mommy, tunggu jer baik, mesti dia kadaq balik semua, hehe...


kitepunya, at least 1 to 2 weeks to fully recovered sis.......but still after 1 wk dah ok kot :)


SM, betul tu sis, orang giler jer nak kejo bermati-matian not for $$$$$$$, hahaha.....cam tau jer kan Aqil nak celebrate bday, now he is waiting for that day to come pulak :)

rillys said...

sian aqil kena berpantang jap..takpe pasni jadi lelaki gagah perkasa ;)

moralle said...

rillys, yes bujang perkasa :)

Erinsza said...

hi sis ciannyer handsome boy kena berpantang. wuahhh. .wuahhh.mesti dia tension.