Monday, March 31, 2008

COMEI..............

Ni lah photos of Baby Aliff Ashraf that we had visited last Sat, nice kan the name, hmmmmmm cute baby ni, geram lah pulak bila c baby camni, macam nak lagi oiiiiiiiiii, tapi production dah tutup lah, cukup lah dengan 3 sahaja.

Aqil yg snap all these photos :




2 comments:

Shopaholic Mama said...

Sis, sometimes when we see org lain ade baby, mcm nak lagi kan? But think again, better not lah since anak2 dah besar. So we can relax a bit. If not, bila keluar aje, kena pack pampers, susu, thermos flask etc etc. Now's the time to enjoy life....

moralle said...

U r right lah yang, when u think about it, dari small handbag nak kenek bawak big bag pulak, now dah senang kan, relakssss je, saja je macam geram tengok baby,cute gitu kan.