Monday, March 17, 2008

KU KEBIZIANN..............

Ape lah nasib, banyak betuiiiiiii kejo, dah lah Monday blues, blues-blues pun kenek jugak lah bikin keje. What am I going to do, how long can I tolerate, may b for as long as I can lah, betul tak???????? As long as I am still here, ginik je lah hari-hari. Now betul-betul really shorthanded kat sini. Even the guys downstairs kat production pun menyumpah hari-hari. My responsibilities are beyond my own scope, n jangan lah cakap pasal gaji, I am really underpaid seyyyyy. Otak ni dah tak leh berfungsi lagi, dah tak leh nak berfikir lagi, every min, every second, every hr, kat otak ni penuh ngan pasal keja, dah tak leh fikir pasal lain. Everyday at work, I have to be alert, if not, ya ampunnnnnnnnn, aku jugak yg susah. Menderita rasanye aku kat sini.
Malas nak update panjang lebar, tak de idea ape pun nak update today, my brain dah macam rojak.

Anyway, nak post picture that I took yesterday night when I went out with my sis, I kepoh follow my sis to furniture shop, saja ikut, cause ingatkan nak tengok-tengok side cabinet, tapi tak de yg berkenan di hati. On the way back kite gi minum-minum kejap before proceed balik umah.

My sis, brother in-law, 2 of their children, lagi 2 tak ikut, kejo


Ni tak yah introduce, common faces, cuma yg lagi 2 je tak de kat sini

4 comments:

Ceera said...

bz bebenou eks, yela.. dah best2 cuti, haruslah kerja berlambak pastu kan, hehehe...

moralle said...

Ni yg boring, macam nak pegik cuti lagi

Aien cute said...

hehe.. saba eks! kalau g bercuti lagi, nanti bertambah kerja yang kat atas meja tu...

sampai bila da~ nak abis!

huhuhu....

moralle said...

Lin, cuti jumpa adek-adek akak lagi best dari duk ngadap keja ni ):