Tuesday, September 2, 2008

..RELAXING SEKEJAP...

Now only managed to go to blogger website to relaxs my mind, blog hopping pun tak habis lagi..........

Since morning I've been bz with tons and tons of things and untill now also tak habis lagi ):

2nd day of Ramadhan, weather pun cooling not so bad, but my head ni macam spinning pulak, not sure why, ni semua cobaannnnnnnnn.............

I dont know what to story mory, nothing interesting except that I am super duper excited for tomorrow.

Tonight I ade project sikit, project memunggah my album to search photos for tomorrow :) uols sudi-sudikan lah menjenguk my blog if u hv the time 2moro k...........

Back to work now sambil thinking what to cook today for buka puasa...........or should I just buy, only me and the kids, hubby on afternoon shift this wk, cian kiter ):






5 comments:

rasp said...

sis, since u fenin2 jez buy je lah food..tak yah u penat2 masak..somemore got that special projek kan *wink wink* anniv ke? tak sabar nak tengok n3 esok nie...

slamat berbuka ya! take care sis!

Mommy Lily said...

okey lepas buka puasa carik album yekk...

masak ape hari ni?

Kasawari said...

kadang2 beli lagi senang kan utk buka pose.. kat sana mesti banyak gerai2 umpama bazar ramadhan di sini..

orait.. esok jgn lupa plak upload gambor2 tu.. he he

moralle said...

rasp, if ikutkan hati dan perasaan, memang malas nak masak, tapi kesian budak2 tu, lebih suka makan masakan kat umah, kenyang katanyer :)

Special tu tak jugak lah laling, cuma yg termampu ku ingat jer kejadian yg lalu, hehehe....

moralle said...

mommy, kalau tak penat, jadi jugak lah project ni :)

masak?? hmmm entah lah yer, lum tau lagi nak masak aper .....



kasawari, memang beli paling sonang. Bazaar kat sini tak leh challenge kat johor lah, i lagi suka bazaar ramadhan kat sana, macam-macam bangettt :)

Nantikan nostalgic moments I k....