Thursday, September 25, 2008

...KHAS UNTUK SEMUA...

Glitter Photos

Glitter Words

Glitter Words

Glitter Words

Glitter Words


Glitter Words

13 comments:

atty's said...

atty pun begitu gak ye..
kalo ade terkasar bahasa..terlanjur perkataan..harap dimaafkan..

Mommy Lily said...

slmt hari raya moralle..

mami pn mtk mahap bebyk sepanjang perkenalan kita yee...


nasib baik aqil dah sihat ...nk raya2 ni kan risau kalau anak sakit

rasp said...

sis, i pun mohon maaf gak tau, if terkasar bahasa terlanjur perkataan masa komen mengomen, chat men-chatting.. maaf ek..jgn simpan dalam hati tau..slamat menyambut aidilfitri bersama keluarga tersayang...

smoooch to you...

Ceera said...

selamat hari raya kak.. muahssssss...

saya mintak maaf if ada buat akak terguris eh..

saya akak..

rillys said...

salam aidilfitri to u dear!

mummysyafie said...

selam aidilfitri sis..kat sana suasana raya camne erkk? sama gak macam kat sini ke sis? mesti best kan..

Kasawari said...

uhuk uhuk.sedih ler pulak.. selamat menyambut hari raya.. susun jari nak mintak duit raya ni.. he he

kalau ke Johor jgn ler lupa singgah rumah ek.atau bg tau.. leh ngeteh sama2 sekeluarga..

zie said...

Selamat Hari Raya Kak Moralle and Family,

From Zie, Kimi and Aisya - Penang Malaysia

Ted said...

selamat hari raya sis moralle n family! mohon ampun dn maaf zahir dan batin... have a wonderful hari raya!
nnti dtg jb jgn lupa beraya rumah i ok! :)

~Eila @ Along~ said...

salam lebaran sis..mohon ampun maaf salah silap..semoga gembira di hari raya nanti..hati2 memandu..ok..

Shopaholic Mama said...

very nice! I could have never done it!

tks so much for everything Sis & wishing you all will be well this Raya!

(sorry these few days till next week I tak dapat blog-hop slalu coz busy with office stuff)

moralle said...

attys, mommylily, rasp, ceera, rilys, zie, eila, maaf zahir batin dari moralle once again, hv a splendid raya to uols, muachhhhhhhss........

moralle said...

mummysyafie, suasana kat sini tak semeriah kalau beraya di kampung lah yang, lagi best kalau ade kampung halaman....selamat hari raya tu u n family :)

kasawari, sama2 lah kiter bermaafan walaupun tiada kesilapan, hehehe...insyaallah, kalau di undang pasti saya datang...


Ted, maaf zahir batin to u to, insyaallah kalau ke JB I roger2 u :)


mama, ni simple jer, ade yg lagi canggih kot dari this one, me to nak wish u Selamat hari raya, thanks for yr moral support selama ni, relaks2 lah sis, dah nak raya ni :)