Monday, September 8, 2008

..SINAR HARAPAN...

Greatest thanks to perantausepi for sinaran Ramadhan yg telah membawa segala sinar di hati ini tatkala kemelut duka menghantui hati dan perasaan...

1. Copy gambar di atas lalu posting di blog

2. Teruskan tags ini minimum ke 5 blogger muslim yang anda kenal.

3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka

4. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tag

PEMBERI TAG:

  1. along arman
  2. lianadeq
  3. a.t.i.e
  4. ann
  5. yati

next 5:

1) shopper mama

2) rasp

3) noris

4) kasawari

5) zie

To those yg dah mendapat sinar harapan ini, untuk terus bersinar terimalah sekali lagi :)

7 comments:

rasp said...

sis, tq..i pun dah dpt ni, tapi since u bagi, i trima je :D

Shopaholic Mama said...

tks sis, I accept first. belum pandailah keje paste paste ni! hope you are feeling better today!

moralle said...

rasp, biar sentiasa bersinar kan :)


mama, yg penting hidup u sekeluarga sentiasa bersinar, thanks I m soooo much better :)

PerantauSepi1306 said...

hope it helps to cheer u up...

moralle said...

perantausepi, it really does, thanks :)

Kasawari said...

adeh.. sehari tak masuk sini ada dapat tag ni.. ermm mudah ni nak buat.. bukan tag yang bukan2 tu..

hari ni pun dapat tag yang sama he he

p/s: kalau nak hyperlink perkataan "Kasawari" tu.. hanya letak

http://kasawari7.blogspot.com/

tak perlu

http://www.blogger.com/kasawari7.blogspot.com

moralle said...

kasawari, tima kasih kerana mengajar, hehehe, maklumlah kite ni baru di dunia cyber :)