Thursday, September 18, 2008

..CHISSSSS TRAGEDI YG SAMA...

I dah agak pun, dah rasa pun, dah confirm pun...............tau tak per kan.........gerammmmmmm dan sesallllllllllllll sekali ):

Another 30mins, so rugi...........those yg baca my entry yesterday should know lah what happened to me. 3 years berturut2, the same tragedi, it doesnt happen few hrs before but 1/2 hr before.

While the kids berbuka puasa, the mother tertonggeng2 kesakitan, lucky I dont hv to cook yesterday, BIL belanja nasi Bukhari and Chin Chong Fun.

So one week confirm saya coti, but I dapat sambut dan dapat the ending malam raya :)

Actual facts I hv nothing to story mory, so ini pun jadik lah jugak nak di jadikan story...

Now back to work, thou perutku tak sodap, I need to settle things for my big man, he is going overseas next wk for 1 week, yg paling important end mth salary need to prepare in advance, cause by the time he comes back I will be going on leave already, hmmm lama jugak nanti I tak nampak big man face, windu jugak nanti, hehehe :)

20 comments:

atty's said...

sama le kita..

moralle said...

atty's, oh yer ker, kite berdua dah beraya, hehehe.......

~Eila @ Along~ said...

sis..sabar je la..eila lagi teruk ok..9hb lepas..kena time 7.15..lagi seminit lagi nak berbuka..huwaaa..menjerit2 lam toilet..my hubby kta,..dugaan bulan pose..

moralle said...

eila, sayangkan camtu, tapi ape nak buat, seruan dah datang, tak leh nak elak....

Ceera said...

kisah apakah itu??

termiss sudh..

moralle said...

ceera, kisah bulan mengambang lah laling, hehehe....

rasp said...

ni lah wanita dgn 'kejadiannya' *uhuks* sabor jelah.. tapi mmg hancur luluh hatiku, 1/2 jam je lagik kan isk isk isk..

moralle said...

rasp, kejadian yg tidak boleh di hindari, tanggungjawab lorrr....nanti tak de satu hal jugak kan....

PerantauSepi1306 said...

wuhoooo udah raya ye sis moralle... xper... ada la hikmah tu ;D

moralle said...

perantausepi, yup yup dah lah yang :)

rillys said...

hehe..cuti sudah ekk

moralle said...

rillys, yes dearie, sodah coti-coti :)

Shopaholic Mama said...

Aiyoh, yr fren ni tak sympathetic & thoughtful langsung! Can understand yr frustration betul. But ape nak buat, dah lumrah hodup wanita!

moralle said...

mama, that's why I very fed-up ni, tapi lumrah menjadi seorang wanita sejati, hehehe.........

Kasawari said...

adeh lagi 30 min.. adoii.... sabor jer lah ek..

iNi DunIakU said...

mmg slalu mcm 2.. saje nk uji kesabaran...

mummysyafie said...

alamak..rugi nya kan..hihihi..kenapa lah tak kuar after berbuka.

takpe sis..7 hari je tue. nanti leh sambung balik

kiter link akak gak tau

moralle said...

kasawari, sabar separuh dari iman :)


dila, menguji betul, lagi 30mins dapat 17 hari...


mummyshafie, dah tak sabor nak kuar lah tu, bengang jugak, k lets link :)

Blushwax said...

30 mins! So inconsiderate lah your best friend. Haha. I hate the cramps...benci benci. Can imagine how u feel. But my bestfren is rather considerate. Always visit in the early morning or late at night.

moralle said...

raf, 30 mins, what a waste kan di tambah with the cramps lagi, so unfair ):