Wednesday, September 3, 2008

...STILL UP...

I'm still up, kan Anniversary so hv to wait for hubby to come back from work, than sleep together-gether lah. Oopsssssss sowie, dont think yg bukan-bukan okayyyyy.........

Now hubby having his late supper with si kecik yg belum lagi sleep. Thought I want to blog-hop jer caused nothing to blog about, but while waiting for hubby to finish his supper, jari jemari ni macam gatal pulak nak menaip......

Today I cooked for buka, simple dishes, hotdog with potatoes, the kids favourite, fried cabbage with prawns and omelette, simple kan. Than I bought goreng pisang from office canteen.

Simple dishes normally yg paling enak, tak rambang mata dan tak over makan...alhamdulillah.

Niteee niteeee, beta nak beradu sekarang :)




14 comments:

IdaShah said...

betul tu klu byk2 x tau mana satu nk makan

moralle said...

idahshah, kalau bulan puasa slalu rambang mata pegi bazaar ramadhan, so kalau boleh tak nak pergi :)

zie said...

Wah...setappnyer..lauk nie....
Happy Anniversary Kak Moralle......Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.

moralle said...

zie, thanks laling, lauk simple jer yang, ni lauk orang malas :)

tiffany said...

kak... happy anniversary to both u and ur darling...

maknanya shieda takkan lupe langsung anniversar akak ni taww, sbbnye kan same date as my birthday... hehe...

ok kak, wishing u all the happiness...

n tak lupa juga selamat berpuasa!!

thanks ye kak for the birthday wish and teriam kasih bayak2 atas doa akak buat mak shieda...
alhamdulillah..

moralle said...

shieda, thanks dear for the wishes :)

so sweet of u, so kite will sama2 remember each other special day k....

Akak hope yr mum will get well soon and celebrate the Hari Raya with her loves ones in gd health...

rasp said...

simple is the best! i pun suka yg simple2 & malas ke pasar ramadhan. tak de lah membazir sangat kan...

moralle said...

rasp, kalau mood malas melanda, tu lah dia lauknyer, tapi enak :) bila Mr M ader jer bleh pegi bazaar ramadhan, i malas nak drive, penuh dengan orang lorr...

Shopaholic Mama said...

if we go bazaar Ramadhan, mcm mcm nak makan & nak beli, so lebih baik kalau tak pegi terus kan Sis?

hope you had a gooood nite last nite:):)

moralle said...

mama, yup u r right, pantang c yg sodap-sodap, yg tak sodap pun nak belik jugak, caused dah lapar kan....

Yesterday night eh, hmmmmmmm okay lerrrrrrrr, **ihikssss**

Kasawari said...

kerak2 tu yang sedap.. apa lagi kalau kena kerak mee rebus haji wahid kat angsana tu.. fuiyyoooo...

ermmm rambang mata ni lagi2 nak berbuka... he he

moralle said...

kasawari, my kids suka makan kerak2dari makan pisangnyer, oh ade mee rebus sedap kat angsana eh :)

PerantauSepi1306 said...

wahhh hotdogs tu pun Aiman ske jugak... hehehehe masak simple lah lagi bertambah dua -tiga pinggan nanti ;D

moralle said...

perantausepi, kalau lauk tu kering2macam selera kan, oh yr son suka hotdog jugak, same-same like Aqil, hantu hotdog, hehehe.......