Tuesday, September 16, 2008

...AWARD AGAIN :)...

I received tis ................


Gila best ker, tak giler besh punnnn, tapi tetap ku dapat jugak from atty ................

Thanks dearie for the award ni, sungguh teruja mendapatnyer...........

And now the rules is to give away this award to another 4 bloggers yg blog mereka pun besh giler ku baca ... but the truth, all bloggers hv their own way of telling their story mory kan, semuanyer yg I link memang besh I baca everyday, cuma following the rules sahaja ni :)

6 comments:

atty's said...

thanks ..

rasp said...

sis, blog u tu giler... best giler! :D dpt lagik ek award.. makacih..

~Eila @ Along~ said...

wah..sis..congrats..rezki bulan pose..hehe

moralle said...

atty's, thaks to u 2 :)


rasp, cam orang nyer giler2 gitew lorrrr...yup u kan sekaki dan seangkatan ngan I, mesti lah i pun nak kasi u jugak :)


eila, ah ah betul tu rezki di hulan Ramadhan :)

Kasawari said...

adehhh best gila ler blog kasawari atau kasawari punya blog yang gila.. atau kasawari gila blog.. he he...

terima kasih byk2..

byk dah award tak amik.. takper nanti kasawari amik tepek kat blog khas kasawari ek..

p/s: jadik tak hujung minggu ni.. ermm harap dapat joint ek..

moralle said...

kasawari, hang soka read yr blog, besh giler lah gitew :)