Friday, September 26, 2008

...UNTUK SEMUA YG JAUH...SALAM SAYANG...

Salam sayang untuk semua, salam Hari Jumaat. Today for some will be their last day of work, but ade jugak still will be working next Monday. To uols semua yg akan start berholiday tomorrow, selamat bercuti yer. To all my Malaysian bloggers, tentu ramai yg balik bercuti ke kampung halaman masing2, hati-hati semasa memandu, Moralle doakan kalian semua selamat sampai ke pangkuan keluarga tersayang.

Dan jangan lupa update blog yer kengkawan semua, update suasana raya di rantauan dan kampung halaman :)

Dari jauh ku received kad dan e-card from dearest frens, thanks to all my dearest frens....

from sis rasp...

ONCE AGAIN TO ALL, HAPPY WKEND, SELAMAT BERCUTI DAN

"SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN"

23 comments:

Eida said...

selamat hari raya aidilfitri
mohon maaf jika ada terkasar penulisan dalm memberi komen

moralle said...

eida, same2 laling, selamat hari raya to u n family :)

Ceera said...

selamat bercuti dan selamat hari raya kak.. hugsssss

nak duit raya, hehehe..

moralle said...

ceera, same2 laling, duit raya bulan dec eh, hehehe...

Nem0 o0h Nem0 said...

selmt hr ry kak,
halalkn mkn minum k..

duit ry?=p

moralle said...

Nemo, same2 laling, selamat hari raya to u 2 :) duit raya tak leh post so jumpa nanti leh kasi k, kira belated lah yer..........

rasp said...

at last trima gak.. u know i posted it same timing dgn SHM, dia dah trima dulu, u baru trima..never mind as long as u dah dpt i happy..

sis, do take care, i'm wishing you all the best & praying that things will work out smoothly for you...

*hug* & smooochh..

moralle said...

rasp, agaknyer pak posmen terbawak balik kot :) u take care to, drive safely back to yr kampung k, thanks for the doas....hugs & kisses.....

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Salam Aidilfitri,
Maaf Zahir & Batin.

Dari kami sekeluarga.
http://kitepunye.blogspot.com
nannie @ Wawa @ roslan

insyallah kite jumpa di s'pore nanti yek

Shopaholic Mama said...

Kak, yrs lagi nice than mine. I belum pandai nak paste paste. My latest entry yg ada gambar & pantun tu pun I buat mcm nak pengsan, not becoz of what to write, but how to paste & arrange the words/paragraph. Somehow bila tgh buat, my template with the font & size & colour buttons all dah hilang. So susah, now I cannot besarkan font, choose font & colour the text! Thats why my entry tu mcm biasa biasa aje. Menguji kesabaran ku betul!

[ LADYKiKi] said...

slmat hri raya.. ampun maaf diminta.. ^_^

Mommy Lily said...

selamat hari raya

maaf zahir batin dari mommy lily, babah lily & lily :-)

sepanjang perkenalan kita mgkn ada salah dan silap jadi sudi2 kan la maafkan kita

moralle said...

kite punye, salam aidilfitri jugak yer, insyaallah jangan lupa calling2 k.......


mama, ok lah tu cantik jugak per yr post, canggih jugak sih....we r in the same boat, me pun always hv problems jugak, but its okay lah kan, we learnt from it.....


ladykiki, same2 to u dearie, selamat hari raya


mommylily, sama2 jugak dari moralle yer, kalau ade kesilapan semasa mengoments di blog mommy, selamat hari raya to u n family :)

Aien cute said...

Selamat hari raya dan selamat bercuti kak. Lynn nak amik kesempatan memohon ampun dan maaf sekiranya ada terkasar bahasa dan budi bicara sepanjang perbualan kita or msg box comment yang lynn tinggalkan.

Lynn harap akak happy2 selalu disepanjang bulan syawal nie bersama suami dan anak tercinta. Take care kak... muah.. muah.. rindu sangat ngan akak!

along said...

lawa2 kad raya....salam syawal..dari..ku..

PerantauSepi1306 said...

salam aidifiltri jugak untuk sis moralle kita ni... take care and drive safely... semoga bergembira di syawal yang mulia ini ye.. have fun!

viruspadu said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin

Dari vp, laloque dan An-Nisa

moralle said...

aein, salam lebaran to u n family jugak yer laling, take care n b happy always :)


along, thanks for visiting, salam aidilfitri untuk u jugak :)


perantausepi, salam aidilfitri to u n family jugak yer dearie, take care and u pun drive safely if balik kampung :)


VP, salam lebaran for u, hubby and the cutie mutie An-Nisa to....

moralle said...
This comment has been removed by the author.
Gembo said...

Mrs G: Selamat Hari Raya .. Maaf zahir batin.. Your menu sounds good... Boleh share tak recipe tu? he.. he.. Have a safe trip!

Mr n Mrs G..

moralle said...

Mrs G, salam aidilfitri to u n family to...nak resepi ok no problem, resepi ni turun temurun dari my mum...

Kasawari said...

ermm. lain sekali mohon ampun dan maaf.. dari hujung ekor ker hujung paruh.. he he..

moralle said...

kasawari, bro tak pernah dengar lah tapi ok jugak lah tu, hehehe